Lil Panda
Giveaway 5 years Blogging by Faezah Mdnor
Friday, 16 December 2016 • 22:55 • 2 comments

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

بسم الله الرحمن الرحيم


Self-positive when I was sad

Ok, ni tentang kawan. Yati ada sorang kawan ni. Memang kitorang rapat gilaa. Ke hulur hilir mesti sama sama. Tapi, after one moment, Yati sendiri tak realize bila. She used to keep distance from me. And bila Yati tanya kenapa macam tak mau kawan. She replied mana ada and so on. But, Yati yang rasa, so Yati tau that feel tu cenna. But i always remember this sentence from novel,

EVERYTHING HAS THE END

Well said, thats rite, even friendship pun boleh ada the end. Apatah lagi benda lain. So, from now, jangan terlebih sayang atau jangan terlebih benci. Biasa biasa ja. Coz everything has the end. 
FriEND. See ada end di situ. 

Lagi satu, bila time exam, kadang kadang tu dapat result yang entah apa apa. Tak expect seteruk tu. But i always keep this in my mind.

Al-Baqarah 216 

Yang mana yg kita suka tak semestinya baik untuk kita, Yang mana yang kita tak suka doesnt mean yang tu tak elok untuk kita

Why? Maybe sebab results yang sedikit down tu Allah nak sedarkan kita maybe kalau kita dapat result yang hebat nnti kita lupa Tuhan. Kan? And kalau kita asyik duduk atas ja nnti once kita jatuh kita akan rasa sakit sangat sebab kita dah terlalu jauh kat atas.

Mendongak ke langit jangan lupa lantai yang dipijak.

Ok?





I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi