Lil Panda
Waiting result #PT3
Thursday, 10 December 2015 • 23:54 • 0 comments

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

بسم الله الرحمن الرحيم

Setelah sekian lama tidak di-update . Harini tetiba rindu nak blogging. Hahaha. Ok lagi dua hari nak dapat result. Jangan memain. PT3 kot. Diulang PT3 . KBAT segala KBAT. Alhamdulillah ada rumors kata 80 dah dikira A. Kalau dak sebelum ni 85 baru A. Rasa? MashaAllah susah kot nak dapat A. Tapi bila dapat rasa result tu sangat berkualiti laa kan. 

14/12/2015

Tarikh rasmi dapat result. Dear Zealous 1317, and semua form 3 sekalian. Apa apa pun result. Jangan kecewa. Muhasabah diri balik. Ini istidraj atau dak. 

"Never show off your happiness in front of sad people"

Ingat. Usaha kita selama ni. Banyakkan bersyukur. Jangan sebab result kita jauh dari Tuhan. Ingat Allahu 'alim. Dia Maha Mengetahui. Segala hikmah.

Zealous, moga result ni dapat kekalkan SBT Irshad. Moga kita terus cemerlang untuk SPM. 
Kuat tau even result tak seperti yang kita nak.

Al-Baqarah : 286

Kepada yang nak berhijrah tahun depan.. MRSM Taiping, KISAS and so on. Sebarkan qudwah hasanah. Jangan lupa 'sahabat' kat Irshad. Ok? 

Sedih kot, nak pisah dengan kawan kawan. Tahun depan. Uh , i kenod .


Kerana rasa sayang dah berbuah,
Nak berpisah rasa berat dan lelah,
Kepada anda anda yang nak berpindah,
Jaga diri, jangan lupa insan di sini,
Kau akan dirindui,
Diingati dan sentiasa berada dalam doaku sehari-hari,
Infiruu, sahabat,
Moga kau terus berjaya.



I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi