Lil Panda
Photos
Wednesday, 7 January 2015 • 09:19 • 0 comments

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

بسم الله الرحمن الرحيم

Nih nak selitkan gambar English Camp tu. Aku tak cerita banyak. Kalau nak baca, klik older post. Rajin kan? Hehehehe

ni time jamuan kelas actually.

berkemas sebab dah nak balik. Location: Depaan Hotel Grand Kampar

Sampai kat sana. Nervous!

Kami kena perkenalkan diri dulu.

no description. Hahaha

aku lupa nama budak ni apa. Sorry!

yang pakai baju kaler kuning tu nama dia Kiri. The only one yang selalu sembang ngan aku masa camp.

Yuhoo! Aisyah Yus di belakang. Hahaha

Ni nama dia Yizri kalau tak silap. Dia ni Muslim. The only one dalam group aku.

Attention... Captain English!


dok temu ramah depa. in english kot. Payah nak cakap. sebab depa banyak tak faham. Lolzz English aku terabur sebab tu depa tak paham. Hahahaaha



Aqish and Aida, depa jaga game Snake and Ladder. Budak budak suka game nihh

Game aku! Board tu credits to Aishah Z, sampul meraah tu berisi tongue twister. Jeng Jeng Jeng..

Jiha ngan Syazana lead game nih. Fun with Flour. Budak budak suka game ni sebab depa suka main tepung. Ahahaha

Pqah and her group. Haniey and Min Amin jaga game


Hidayah and her group. Group paling sporting kott!

Group aku. Muehehe. Aku ambik gambar satg tukar turn. Hahaha!

Turn aku dalam gambar. Huduss gila muka. 


Group paling hingaq



Ayuni ngan Insyirah

Teacher Zaiton ngan Aqish

Aida

Aida ngan Pqah

Aku ngan Aqish. Lahai sweet dak? Ahahaha. Aku pendek? Faham.

Sekolah tuu

credits to Kak Aman yang tolong ambik gambar. Cuba cari mana aku?


Ahaaaa, dah habis. 


hayatirosdi
englishcamp
rindu
enghekhok
iniukhuwahkita




I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi