Lil Panda
At last !
Sunday, 1 December 2013 • 16:03 • 2 comments

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

بسم الله الرحمن الرحيم

Waaa! Suspen tak tittle tu? At last? Apa yang "At Last"? sangat kan? HAHA XD.. At last, Yati update jugakk blog nie.. HAHA :P .. update entry jaa pun.. bukan buat apa sangat.. Yati malas nak edit blog.. nanti memakan masa yang ter-aaaaamat lama.. Errkk.. tak laa lama sangat.. =='



ACTUALLY, it's already holiday! waaa.. dah berapa bulan Yati tak update entry sekarang niieeh.. HAIYOO! Blog ni pun dah bersawang akhirnya.. kena laa lap bagi bersih-bersih balik niee..
Well, kalauu holiday maknanya dah setahun la Yati digelar Hostelite? Yess! finally, tahun depan Yati jadi senior! Muahahaha (gelak jahat).. Takdalah senior mana pun.. Senior kepada form 1 jaa.. haha means? Tahun depan umur Yati jadi 14 laahh! Oh makin tua laa.. Tahun depan Yati kelas 2 AF.. Bye 1AR .. I'll miss you :'( huhu.. sedih nak tinggalkan kelas tu.. Dengan kawan2 yang sporting, baik.. Kami sama2 ber-ukhuwah kerana -NYA.. Yati nak share sikit laa result Yati untuk PAT yang agak memberangsangkan.. haha~ I've got 8A's and 1 B.. B? Subjek apa yang spoil tuh? KH -Kemahiran Teknikal.. haha~ entah kenapa laa Yati boleh tersesat masuk KT.. actually sekolah Yati diberi dua pilihan jaa untuk KH.. Satu ERT dan satu lagi KT.. Bukan diberi pilihan yee.. dipaksa masuk..! haha~ Yati mula2 macam nak nangis jaa sebab dapat kelas KT.. Tapi bila lama-lama Yati rasa KT lagi senang.. haha~ Tu laa manusia , suka tak reti bersyukur!! Kufur nikmat yang Allah bagi! Haishh!~

'

Ni cerita lain pulakk. Homework.. as usual .. tiap2 tahun dapat homework.. Waaa! sangat laa sedih.. Tapi homework tahun nie Yati rasa sikit berbanding batch2 yang lain.. HAHA XD ..beruntunglah jugak.. 35 essays.. dan kena buat BM.. itu jaa. sikit kan? =='.. sikit pun Yati tak siap lagi.. Oh.. macam mana laa nak buat homework klau xdak mood.. Aiyoo~ hasrat Yati nak siapkan homework sebelum tamatnya bulan 11 tak berhasil.. sedihnya.. lepas nie kena pulun lagi laa.. sebab kawan Yati dah ramai on the way nak siapkan homework.. Rasa ketinggalan lah pulak.. haha!~ Tercabar nie.. lepas ni terus pegang pen sambung buat essay.. :3 Apa-apa pun Yati ucapkan selamat bercuti.. Sapa yang senasib dengan Yati tu.. siapkanlah homework.. atau anda akan menyesal kelakk :") HAHA~


Alright! Enjoy your holiday while you can~ :)





I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi