Lil Panda
Anugerah Pencapaian 5A UPSR
Sunday, 16 December 2012 • 05:40 • 0 comments

Ekceli Yati baru habis baca entri Kak Lyssa.. Tu yang jadi semangat nak buat entri persendirian nih.. Klau tak sememangnya blog Yati nie penuh dengan entri GA yang hiperbola tuh.. hikihik..
Tajuk entri kali ni panjang jugakk laa kan? Hadoii ==' jenuh muncung mulut dok baca tajuk saja.. 
Sebenarnyaa Yati rasa excited sangat tadi bila jumpa kawan-kawan Yati yang dapat 5A UPSR kat SMK Paya Keladi.. Apa tujuan Yati pi situ? haha! baca tajuk di atas laa, dear~ Mula-mula risau jugaklaa.. Yati terfikir-fikir.. Siapa lah nak hantar Yati.. Nasib baik laa ada jiran yang baik hati sebab sudi hantar Yati ke sana.. Sampai ja kat sana , memang suasana kat situ sesak sangat .. Semua pakat dok mendaftar sebagai pengundi.. eh takdak laa.. Mendaftar anak nak dapat anugerah la.. Semua muka excited belaka.. Yati pun excited macam mereka semua tapi, mak ayah Yati tak dapat datang .. Sebab tu laa muka ni ada rasa takut sikit.. Orang first smpai ialah kawan baik Yati iaitu Nurul Hazwani.. And then Yati masuk dewan sekali dengan dia laa.. Nak cari kerusi duduk memang sangat laah susah .. Dengan suasana yang sibuk .. Pastuh dewan tu agak besar sebab tu laa susah nak cari.. Lepas tu ada laa AJK kat situ tunjukkan tempat duduk kami.. Sebenarnya kena duduk ikut nombor.. Tu laa yang tercari-cari sampai pening tuh.. hehe... BLA BLA BLA...
Akhirnya tibalah masa nak ambil anugerah.. opps! terlangkau.. jap guna time turner jap.. kita putar ke masa sebelumnya yaaw! Bila semua kawan Yati dah sampai.. Yati pun dengar lah ucapan yang tuttttt ! haha! Kemudian ada laa kawan-kawan Yati yang sampai lewat.. Depa dapat nombor lain daripada Yati.. Kemudian sekali lagi AJK tu kena tolong kami cari tempat duduk .. alahaii kesian Pak Cik tuh.. ahahhakss! Disebabkan excited yang terlampau.. Sebab tu laa tempat duduk pun silap.. Dlm ucapan tu dya kata kena pakai baju ala-ala convo tau! Yati tengok orang lain pakai comel jaa.. Oh, btw.. Pakaian convo pelajar lelaki kalerr hitam.. Perempuan punyaa kalerr purple.. comeii laa semua perempuan kat situ tau! Yati amik laa satu baju yang disediakan kat situ.. saiz M.. Yati pakai macam serebeh ja.. Tapi kawan-kawan Yati kata macam budak Universiti.. #bangga! haha!~ Masa sedang ambil anugerah tu.. ada laa sorang budak tu jatuh tangga.. sekolah mana tak ingat.. Tapi seriously.. memang drop waterface laa.. hahaha! Tiba2 Yati jadi takut nak naik pentas tuh.. dalam hati dok kata "Yati , relax.. relax.." haha! lepas Yati habis ambil anugerah.. Yati mcm tak rela jaa nak buang baju tuh .. ahaks! Kemudian ada laa kawan Yati nak ambil gambar.. hurmm.. seriously kalau senyum tak ikhlas dripada Yati memang buruk habiss.. so abaikan klau muka Yati mcm berok kebuluran.. haha! oke laa.. and then Yati pun pi claim duit.. guna kupon.. Terus balik.. That's all perjalanan Yati semasa majlis tu diadakan.. Memang tahun ni grand sikit.. Cerr teka Yati dpt berapa? Yup! RM100 .. Okeyh takat nie je laa entri Yati yee.. Rasa macam dah terlebih panjang.. Tapi takpalaa.. entri persendirian.. Kadang kadang buat syok sendiri okeyh jugakk kan? Taknak baca takpalaa.. haha! Janji Yati dpt baca. BTW, Tahniah kepada sesiapa yang dpt 5A dlm UPSR yee !! ;)



I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi