Lil Panda
1st Giveaway by Humairatul
Tuesday, 18 December 2012 • 04:29 • 4 comments

klik banner di atas untuk join.. Dateline: 27 Dec 2012

Syarat penyertaan memang mudah,
Like/follow semua sudah,
GA ini memang ohsem habislaah,
Tak percaya lihatlah hadiah serta syarat dibawah.

[ Hadiah ]

Simple Header x 7 | RM3 topup x 1 | RM5 Topup x 4 | Review Blog x 8 | Edit blog x 2 | RM3 topup Maxis x 1 | Cursor name x 2 | Brooch x 1 | Doodle Full Body x 2 | Felt Keychain x 1 | Banner x 2 |Ada 2 hadiah misteri untuk pemenang Pertama !

[ Syarat ]

1. Follow Blog pengajur
2. Buat satu entri berkenaan Giveaway ini berserta :
- Banner giveaway dan linkkan ke sini.
- Tag sekurang-kurang 2 kawan blogger dan pastikan mereka tahu.
3. Follow & like semua sponsor *WAJIB*
4. Tinggalkan link entri. *Bukan link Blog*
5. Sebarang perubahan akan diberitahu dengan segera.
6. Jika kurang daripada 30 orang peserta, GA ni secara maklum dibatalkan :)

Sponsor semua baik hati,
Bagi hadiah semua free,
Yati dah like follow semua sekali,
Harap ada chance lah kali ni.

[ Sponser ]

*siapa tak follow penyertaan akan dibatalkan serta merta.*


Blog ohsemm tak dapat ditandingi,
Memang comel dan kemas sekali,
Siapakah gerangan blogger yang dimaksudkan ini,
Tentulah Cik Humai yang cantik berseri.

Pagi pagi menampi padi,
Padi ditampi di tepi perigi,
Izinkanlah Yati menang GA ni,
InsyaALLAH murah rezeki.

Entri kretif sasaran utama,
Untuk merebut gelaran juara,
Pantun Yati tak seberapa,
Tapi memadailah rasanya.

Rumah Yati di tepi Cik Farra,
Berdekatan pula dengan kedai Mila,
Hadiah ohsemm tak terkata,
Cubalah join mana tahu anda pemenangnya!


Pagi pagi singgah blog Humaira,
Blog comel indah rupanya,
Selain random, penilaian lain pun ada,
Nak tahu ? tekan sini laaa..

Semua sponser superb-II belaka,
Blog kemas , comel juga,
Selain doodle, barang pos pun ada,
Kalau nak jom laa join sesama..

Hanis , Erysha , Yasmin.. Yati tag anda,
Harap dpt join bersama-sama.


Pantun ni dah sampai ke penghujungnya,
Segala kesilapan dikesali sekali
Yati harap Yati pemenangnyaa
Okey, Yati join GA ni...

Update!!

Memandangkan akak Humai kata sponsor bertambah maka hadiah pun bertambah laa kan??

jeng3x..

Yeaah! Jom kita tengok sponser baru yaaw!

:) Done follow/like kamooo :D


Maisarah Humaira' | Eymasu world Craft | Sheila Eiman | Blogkami | Anis Nabilah | Miracle Light Shop | 




Okelaa.. byk jugaakk syarat baru .. Tapi hadiah pun byk laa kan?? SO, join jee laa.. confirm tak rugii






I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi