Lil Panda
Segmen: Grand Blogwalking
Thursday, 8 November 2012 • 06:19 • 14 comments



Khas untukmu Puteri Nabila.. Patik mempersebahkan beberapa rangkap pantun
yang patik reka sendiri ketika sibuk men-join-kan diri dlm GA nie..

Assalamualaikum pembuka bicara,
Untuk kak Nabila yg berada di sana,
Yati saja2 nak berseloka,
Bagi kak Nabila ceria sentiasa.

Yati join segmen nak isi masa,
Sambil tambah traffic kat blog saya,
Kalau ada rezeki dptla cenderamata,
Klau xdapat pun tak mengapa.

Sponser sikit senangla kerja,
Like/Follow semuanya sudah,
Bukan sebab nak menang saja,
Sebab nak jujur pada kak Nabilah.

Yati mengaku tak pandai buat ayat cinta,
Main pantun hentam je laa,
Bukannya bodek hati kak Biela,
Tapi saja2 pantun untuk hiburkan anda!

Tibalah masa mengundur diri,
Salah dan silap harap maafi,
Bukan sengaja bagi sakit hati,
Yati ucapkan "I'm sorry".

tu laa hasil perahan otak yati.. :) yati mmg tak pandai buat pantun..
just reka2 saja.. sorry laa kalau ada yg mengguris hati akak yee.. :(






I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi