Lil Panda
Result UPSR
Sunday, 18 November 2012 • 03:27 • 0 comments



Oh , esok hari kemuncak .. kemuncak? betolkah ayat itu
aku xpaham laaa kenapa result keluar lambat.. dah laa time cuti.. sedih betoll..
sungguh xpatut.. dgr jaa esok 19/11/2012 terus jaa aku takut..
btw.. Happy Birthday kepada sapa yg sambut birthday esok *okey.. ini tak masuk tajuk

Aku takleh bayangkan result aku ada huruf yg takpatut ada selain 'A'
Oh, yati nk 5A!! ntah laa macam mana perasaan UPSR candidates yang lain tu...
mungkin ada yg lagi risau, mungkin ada yg masih relax,..
hurmm xtaulaa.. kita tgk laa esok , pelbagai drama akan dipamerkan.. di setiap buah sekolah rendah di MALAYSIA.. huhh ==' risau habiss ni.. sampai skrg yati belum boleh buat keputusan nk pergi sekolah mana!~ antara MRSM, SMKA, or SBP??
semua sekolah hebat2 gitu.. klau yati xdapat 5A! hancurlah perasaan Yati nk masuk salah satu sekolah tersebut *uuuuuuuuu ayat.. (matluthfi90) haha!~
ish!!! buang fikiran tu jauh-jauh .. Yati yakin, yati Boleh dpt 5A!!
*sila tepuk tgn bila baca ayat diatas..
Hati Yati xtau laa nk Happy, Sedih , Atau buat blurr sudah lah..



..........................................................

ni masuk tajuk lain.. Kan McD nak bagi burger percuma esok.. Kepada muslim sejagat yati nasihatkan jgn pergi McD.. sbb mereka seolah-olah meraikan *kemenangan* mereka 
setelah menyerang GAZA.. korang nk sokong Israel ka? Korang nk bunuh saudara kita kat GAZA KA? better makan nasi lemak , lagi sedap.. hingga menjilat siku.. *eh boleh jilat siku kaa? cer try..




oke sudah2 laa tuh .. nak jilat siku lepas habis baca entri ni.. esok adalah hari bersejarah bagiku..
harapnyaa tak jadi macam ni..

"...Datang dengan harapan, pulang dengan kesedihan.."

Yati yakin akan jadi macam ni..

"Datang dengan harapan, pulang dengan kegembiraan!!"  

Jihad.. Pray for GAZA please.. <3





I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi