Lil Panda
2 Years Anniversary Blog's GiveAway by Amira Zainal
Sunday, 21 October 2012 • 03:27 • 2 comments


tekan banner n join yee :)


now.. yati nak cerita sikit tentang design dekat blog akak mira kita ni..
hurmm.. let me see,

KOMEN
blog akak cute, kawaiii and simple.. ouh yee.. 3 in 1 kan?? of course le kan.. tgklaa
tuan belog tu pun cute.. haiyooo.. ni dah bodek ni..
lagipun bagi yati, warna yang akak gunakan tu mmg yati suka.. biru+pink.. OHMAIII
cute sgt.. :) ouh yee.. blog akak ni tersangat laa ringan... takdelah yati terpaksa menunggu butang tu berpusing 360 darjah celcius , lagipun yati ni taksuka menunggu lama2 tau! kadang2 rasa geram sampai nak baling jaa laptop comel ni kat dinding.. oh entri ni penuh dengan ke-perasanan kan??
mmg tekanan sangat kan?? apapun header tu mmg ohsem.. jarang sekali org nak mention ayat islamic kat header kan?? cara edit header tu yg paling menarik perhatian.. all of a sudden yati mula tertanya- tanya macam mana kak mira buat ek?? kak mira pinjam wand Harry Potter ka?? sebut jaa ayat keramat .. tiba2 header tu jadi lawa.. oh kalau macam tu yati nak pinjam jugak laa.
oh please stop it! hihihi~ mungkin mmg ditakdirkan oleh ALLAH S.W.T blog kak mira memang cantik, cute dan menawan.. *guna fair and lovely ka?? yati rasa kalau akak masuk pertandingan blog terkemas.. blog akaklah juara!! oh ye sebut pasal juara bola sepak kemarin sapa menang ek?? that's all entri merapu yati.. yati harap akak tak meluat baca entri xguna nih.. hahaha :)

jadi straight to the point! join laah GA ni.. hadiah ohsem.. mmg xdak kat GA yg lain :) dapatkan segera..*macam ayat iklan.. ok bye bye!





I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi