Lil Panda
Misc Giveaway by Fatin , Fitrah dan Aina
Saturday, 22 September 2012 • 21:10 • 0 comments


joom join sama2.. !!


 PENGALAMAN ANDA SEMASA MENGEDIT BLOG

oh noo!! karangan ka ni?? haha!~ 

pengalaman?? hurmm  .. banyak kot rasanya.. salah satu nya .. masa first time guna classic template..
memang otak habis blank kot.. pastuh cuba laa ambik code dekat kak QISTINA
template pertama yati ialah...  yang ni  PURPLE DREAM..
memang nampak ohsem sangat. dengan bintang berkelip2.. dan sebab tu laa.. yati ada ramai followers(ramai sangat ka)
sekarang ni yati amik template dari akak chumil ni  --> MISS AF..
see that? blog dia comel gila dowhh.. haha~
yati jugak pernah guna denim template.. masa tu memang syok gilaa la. pastu.. yati tukar2 code last last sekali .. jadi hampeh dah blog yati.. meluat tau dak.. haish! sebab tu laa yati mula guna classic template tu.. lagipun.. yati rasa classic template lagi mudah FAKTA!!
 memang ada jugak pengalaman yang tak best masa edit blog salah satu nya.. masa terdelete habis semua code... memang wutdeee habis laa..tapi alhamdulillah sampai sekarang.. tak da laa orang hake blog yati.. :)  oke laa nak follow blog yati ke tak?? suka hati laa..

TENTANG KELUARGA ANDA

OH .. yang ni memang macam karangan..

Keluarga yati?? hurm.. yati anak ke-3 dari keluarga.. sebab tu yati suka no. 3.. haha~ tapi xmau no.3 dalam kelas nak no. 1 jugakk.. hihihi.. gegeh gila budak ni..
yati ada 6 adik beradik.. sorang saja lelaki (bongsu) yang kini berumur 5 tahun.. so, yang lain semua perempuan laa kan?? haha~ orang kata kalau orang perempuan .. kurang laa gadoh.. tapi korang salah.. mula2.. tepuk sikit.. kemudian tepuk kuat.. last sekali gadoh laa.. haha.. tapi sekarang ni kurang sikit gadoh.. sebab semuanya dah besar.. :) yati nak cerita tentang my beloved mum and dad.. but, hoho.. dah laa tu.. panjang sgt laa pulokkk. :p









I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi