Lil Panda
Random Giveaway : Saya Nak Kad Raya Dari Nabila
Monday, 6 August 2012 • 08:24 • 2 comments

banner tu comel *  :)

tagging time!! kring kring kirng!!!

hadiah ohsemm untuk dimiliki (mcm ayat iklan)
Tudung Bawal Bercorak + Kad Raya - Top Refferal X1
Kad Raya Special - Entri Kreatif X3
Kad Raya - random.org X5


geli aih tgk~
nah! yati bagi satu saat untuk kutip biji mata yang terkeluar tu..


Assalamualaikum salam diberi,
Pembuka tirai dari YATI,
Terimalah seloka ceria ini,
Moga-moga sis Nabila hepi. :)

Sentiasa muncul agenda semasa,
Blog comel hasil tangan si dia,
Buat GA ohsemm gila,
Harap yati ada chance nak menang laa. muaahaha



Bodek membodek amalan kita,
Untuk menambat hati sis Nabila,
Yati bukan puitis nak buat ayat cinta,
Main pantun hentam je laa! -.-

Bulan Ramadhan hampir pergi,
Banyakkan amalan pada saat ini,
Jari disusun memohon diri,
Janganlah ada terasa di hati.

UPSR candidates tak sedar diri,
Itulah gelaran untuk yati.
Maafkan yati sekali lagi,
Andai terkasar bicara di blog ini,

mcm kena ketuk dhn hammer kat kepala..






kad raya gif khas untuk kak nabila.. sori kalau buruk first time guna photoscape

that's all.. pantun hasil tangan yati..
penat perah otak nak buat ayat ohsem.. tapi ayat mcm kelentong je..

haha! don't tiru tiru yee..



I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi