Lil Panda
New look!
Friday, 27 July 2012 • 04:10 • 5 comments




hurm.. walaupun new look ni nampak lebih kemas dan cantik..
tapi hati aku ni masih rasa berat.. nak terima new look ni.. sob sob :'( 

rindu rupa blog yang lama.. tapi yati tak pkai skin ni lama2.. sekejap je..
buang tabiat kejap. HAHA!

dalam minggu ni seluruh penang (UPSR CANDIDATES)
telah menjalani peperiksaan Trial Exam..

ni keputusan yang setakat ni.. yati harap korang sabor je tgk result ni..
tak laa warna berterbangan translate BI 'flying colours' sangat .. exam pun kacang je.. tapi xleh score 100% --'

BM pem : 93%
SCIENCE : 98%
MATHEMATICS : 98%

harap ada peluang nak belajar kat MRSM...





I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi