Lil Panda
Exam mood -..-
Sunday, 20 May 2012 • 03:22 • 0 comments




urhh.. buruk nya tangan dia.. tengok tangan aku.. licin jaa.. haha!

Ya ALLAH biar beno nak exam dah.. rasa macam baru masuk sekolah je..

berangan la kau yati.. masa tak dapat diputar laa..*masa ni mula la nak curik mesin masa doraemon

kalau exam apa yang paling korang boring.. of course bila matematik kan?
haha! juzz kidding.. matematik kena kira 30 jam sehari.. adoai.
*hang nak fail math ke.. mana ada 30 jam sehari , 24 jam je la ngookk..*

tengs cikgu.. kami bagi cikgu hadiah .. cikgu bagi kami
-ilmu
-homework :3
-EXAM!!

wow seksi.. hihihi..

rumpai laut pun boleh buat misai wokkk..!!


arghh! seksa nya..



kalau la exam dh tamat.. apa yang akan berlaku


GenYong UNITY tu benda apa? haha!

atau..

okey gambar ni xdak kena mengena.. tapi geli aihh!!

okey jom studyy..

setakat tulis 'THE' adik aku pun pandai..




hurmm.. akhir kata ..









Labels: ,




I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi