Lil Panda
GA Duet: Anis Alya & Ana.
Monday, 23 April 2012 • 04:10 • 0 comments


dah jawab salam? ish! jawab cepat.. dosa besaqq! kalau tak jawab..




syarat nak join..simple jee...

1. jadilah followers blog ini dan ini dan ini juga.
2. copy banner dan linkkan ke entry ini.
3. buat simple entri pasal GA ni.
4. dah siap, letak la link kamu kat ruangan komen.
5. pemilihan pemenang berdasarkan lucky draw ye.
6. itu je. senang kan? ngeee...





GA ni.. bermula pada 9/4/2012 dan akan expired pada 7/5/2012

hadiah dia sangat best! nak tau jugak?
baby you light up my world like nobody else

jom la join.. best wokk.. bukan senang nak dapat hadiah free dengan hanya join
GA yang serba simple ni kan?

hadiah hari lahir pun dapat setahun sekali..

oke tu tak masuk tajuk.. muahahahahahaha






I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi