Lil Panda
CONTEST : I LOVE MY FRIENDS
Saturday, 28 April 2012 • 16:59 • 2 comments




okey la.. kalau nak join klik bannerr*

gambar paling sweet? tak la sweet sangat..


ha! tak sweet kan.. apa2 je laa.. bagi aku..
gambar tak sweet takpa.. 

janji ukhuwah yang dibina tu se-sweet rasa kemanisan iman..

jadi.. kenapa aku suka kawan dengan puteri?

Puteri ni dengan semua orang baik.. dia jenis yang peramah..
baik hati.. kadang-kadang suka merajuk.. tapi yati tau ..
merajuk tu tak lama.. kalau orang mengata kat dia pun..

she just... SMILE :)

Dia juga minat k-pop.. yati tak kisah..
walaupun yati tak minat.. wuhoo.. haha
dia mudah menerima nasihat..
even nasihat cara kejammm! muahahaha!

ukhuwah  kami dan terbina sejak darjah satu lagi..

Part paling best masa kawan..

masa kami sama2 terima hadiah (anugerah nilam)

masa main baling baling coklat..
dia jatuh.. kain dia sedikit terkoyak.. dia cover dengan kerongsang..
serius lawak!!

masa kami bergosip bersama.. blablabla~

masa pergi kem SMART..

masa pergi lawatan..

..........................

yati ingat kalau menang nak bagi dia hadiah top-up tu.. 
kalau ada rezeki laa. kalau tak menang pun takpa..

yati tau entri ni tidak dapat tunjukkan betapa sweet-nya 
ukhuwah kami.. tapi biarlah kami merasa sendiri..

Teman, 
mesra kami penawar duka,
rindu kami membuah cinta,
rajuk kami menambah ceria,

Teman,
Berpisah mati .. INNALILLAH..
Bertemu dan berpisah.. Nauzubillah..
Berkawan sentiasa.. INSYAALLAH..

: YA ALLAH.. HIASILAH UKHUWAH KAMI DENGAN KEMANISAN
IMAN..PELIHARALAH UKHUWAH INI AGAR TIDAK TERPUTUS..

YA ALLAH.. JIKA TERPISAHNYA KAMI.. MAKA.. TEMUKANLAH
KAMI DI TAMAN SYURGA.. :')

:i love you because of ALLAH (crying):



I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi