Lil Panda
Tutorial: cari blog ID (blogskin)
Thursday, 15 March 2012 • 18:24 • 0 comments



okey mungkin ramai dah tau pasal tuto ni..
tapi , mungkin ada orang tak tau lagi pasal ni.. contohnya, bila korang suruh orang follow balik
korang tak tukar blog ID korang..


nampak tak? tu la button follow aku..
hehe~
okelah ,
korang pergi dekat TEMPLATE.
pastu, korang cari la kod Button follower korang tuh..
dah jumpa? bagus!
ada sesetengah blogskin, yg dekat button follower tuh, dya gantikan dengan ayat 
*tukardenganblogIDsendiri*
betol tak?

ha! korang gantikan dengan Blog ID korang ea..



Tapi,
macam mana nak cari blog ID?

ha! ni nak ajar la ni.. sabar..

Korang pergi kat Template, Korang tgk kat bahagian ni:

nampak tak error tu?

ha! nombor tu la blog ID korang.. senangkan?

kalau ada yang tersilp tegur taw!

first time buat tuto nih..hehe~
kalau jadi komen banyak-banyak..
:)




I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi