Lil Panda
Pendang Lake Resort here I come!
Friday, 30 March 2012 • 03:05 • 0 comments

yang ni entry kali kedua untuk hari ni.. (so? what!!)

huhu.. packing barang pun belum dah here I come..
okey.. terukkan aku ni.. so? ada aku kisah!
never!
stop! stop! aku dah start melalut..
so senget straight to the point!
aku nak buat apa kat bendang Pendang tuh..?
oh, disebabkan korang dah tanya aku akan jawab (korang ada tanya ka?)
actually , aku ada kem SMART 
aku berada di sana selama 2 hari 1 malam
tapi aku bawak beg macam orang nak balik asrama.sungguh tak patut
aku taktau apa aktiviti yang akan dijalankan..
okey , just wait and see .. 
tapi sejak aku dapat kertas tawaran tu sampai la harini..
aku jadi excited gilaa. kawan aku lagi terokk.. dah macam beruk
kena belacan pun ada , ada ka patut pi heboh satu kelas..
eleh.. 12 orang dapat la.. bukan nya hang sorang...

sori kalau ayat aku banyak macam ayat orang gila kurang waras..serius.. stress aku ..hari ni ada banyak kerja sekolah.. ohoho.. boring kan..? aku nak packing barang.. dan jangan ganggu aku..dah kalau stress tu .. coklat la peneman setia.. jaga2 aku selongkar satu peti sejuk.. muahahahaahaha! (gelak style adudu adudu tu sapa? alah yang karakter boboiboy tu larhh) okey that'all ,, toodles 






I might never be a good writer but apparently I wrote from my heart



Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Le Boss: Hayati Rosdi